Wednesday, 19 December 2012

19th of December

blogi12swell


The Swell Photography on myös yksi niistä valokuvausblogeista, joissa valokuvaus on vakavampi harrastus tai jopa tuleva ammatti. Tässä suhteellisen tuoreessa blogissa julkaistaan (jälleen) laadukkaita ja huolella otettuja kuvia. Ja huolella tarkoitan siis, että kuvat on otettu miettien valotusta, kuvakulmaa ym. Kuvauksen kohteet vaihtelevat, mutta luontokuvia on ehkä vähiten. Jari Lam julkaisee kuvia muutaman kuvan paketeissa tiheään tahtiin ja teksti jää vähemmälle, usein kokonaan pois. Jos tekstiä kuitenkin on, sen on suomeksi.


Something Like Art Photos esittelee lyhyesti yhden blogin joka päivä jouluun saakka joulukalenterin tapaan. Blogin eivät tule paremmuus järjestyksessä eivätkä kaikki ole välttämättä valokuvausblogeja. Koetan nappailla mukaan blogeja, joilla on alle 100 lukijaa, mutta nappailen mukaan myös suurempaa suosiota nauttivia blogeja. Myös omaa blogiaan voi ehdottaa joulukalenteriin via kommenttilomake. Huom. Tämä ei takaa sen esittelyä.

...

The Swell Photography is a photography blog created by Jari Lam. In this somewhat new blog are presented high quality photos with little text. Photos taken with care come in packets of 2-4 several times per week. Though text is often left out completely, it is in Finnish, when posted. 


Something Like Art Photos introduces a blog every day until Christmas. 
If you wish to have your blog introduced, leave a link in comments.
Note!
Sending your blog's link doesn't guarantee your blog will be introduced.


4 comments:

 1. Kiitos oikein paljon tästä postauksesta! olen otettu :)

  ReplyDelete
 2. Hitsi kun löysin tän blogin vasta nyt neljä päivää ennen joulua (The swell photographyn kautta jonka seuraaja olen)! Olis toiminu mahtavana joulukalenterina ;) Mutta onhan siinäkin oma nautintonsa kun saa "avata" kakskymmentä luukkua kerralla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Jokaisen unelma, avata kaikki joulukalenterin luukut kerralla! Ensi vuonna, jos teen joulukalenterin niin sitten seuraamaan alusta alkaen ;) Hyvää Joulua!

   Delete

Jätä kysymyksiä, ruusuja tahi risuja! Palaute on aina tervetullutta! ;)